1. Home
  2. Vesti
  3. Toyota: Nova Supra neće biti jeftina, ali će biti pristupačna
Toyota: Nova Supra neće biti jeftina, ali će biti pristupačna
1

Toyota: Nova Supra neće biti jeftina, ali će biti pristupačna

246
1
Podelite sa prijateljima:

Na prvoj zvaničnoj test vožnji prototipa nove Toyote Supra, čelnik ove marke za Evropu, potvrdio je da nova Supra svakako neće biti jeftin automobil.

Istini za volju, na ovo se nikada nije ni računalo, jer je ipak u pitanju sportski model. No, Japanci veruju da će sa nižom cenom uspeti da privuku veći broj kupaca. Kako kažu u Toyoti, njihov proizvod ne može nositi istu cenu kao Porsche, ali ako se potrošačima daju slične performanse i kvalitet i „daleko niža“ cena, jasno je ko je u prednosti.

Cena će biti formirana različito za različita tržišta. Pored toga, koliko će koštati Supra još uvek ne zna ni sama Toyota. Ono što jeste poznato to je da će razlika između osnovne verzije i one sa najbogatijom opremom iznositi najmanje 5.000 evra, a na nekim tržištima moguće je i 10.000 evropskih novčanica.

Evropa je čini se u ovom trenutku prioritet za novu Supru. Čelnici Toyote odbili su da saopšte tačnu specifikaciju bazne verzije Supre za Stari kontinent, ali je naglašeno da će postojati više paketa opreme.

Toyota je potvrdila da će Supra zvanično biti predstavljena početkom 2019. godine, i da će na početku biti u ponudi turbo redni šestocilindarski motor, ali da će paleta agregata kasnije biti dodatno obogaćena.

(246)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Moronov drug

@ naslov
Nema bodlje sa strane?
Nešto ne verujem da bi BMW ulazio u aranžman gde bi Tojotin primerak iz zajedničkog projekta bio značajno jeftiniji od njihovog.