1. Home
  2. MotoRepublika
  3. Ovako će izgledati Moto Guzzi V85 (galerija)
Ovako će izgledati Moto Guzzi V85 (galerija)
1

Ovako će izgledati Moto Guzzi V85 (galerija)

234
1
Podelite sa prijateljima:

Moto Guzzi je nakon višemesečnih najava konačno predstavio serijsku verziju modela V85.

Konačna forma V85 nije bitno drugačija od koncepta koji smo imali priliku da vidimo prošle godine. U pitanju je motocikl sa jasnim vizuelnim identitetom, što se i očekivalo od Guzzija. Sam model smešten je u kategoriju adventure bike odnosno u pitanju je enduro motocikl, sektor tržišta koji u poslednjih nekoliko godina beleži rast prodaje.

Sam izgled izdvaja V85 od konkurencije jer je potpuno jedinstven u odnosu na suparnike. Najupečatljivija odlika prošlogodišnjeg koncepta je bio retro dizajn koji je o(p)stao i na konačnoj, serijskoj varijanti. Veoma interesantan detalj je cevasti ram koji je izložen pogledu više nego što bi se to očekivalo. Takođe, ram je obojen u crvenu boju koja dolazi kao odličan kontrast sa dominantnom žutom.

Fotografije ukazuju da će instrumentalna tabla biti potpuno digitalna, ali prisustvo natpisa na Pioggia na tabli ukazuje na postojanje različitih modova za vožnju, s obzirom na to da Pioggia znači na italijanskom „kiša“.

V85 će pokretati agregat zapremine 853 kubna centimetra koji će razvijati 80 konjskih snaga. Definitivno snage neće biti u izobilju, ali nešto manje konjskih snaga na raspolaganju nego što bi se očekivalo je pravac koji je Guzzi zauzeo pre nekoliko godina i za sada ne odustaju od toga.

Italijanska marka ostala je misteriozna povodom svih ostalih tehničkih podataka i ceni. Sve informacije biće otkrivene na Salonu motocikala EICMA u novembru.

 

 

(234)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Pomponije

Koliko lep motocikl…