1. Home
  2. Vesti
  3. Naomi Osaka osvojila US Open a onda i srca čelnika Nissana
Naomi Osaka osvojila US Open a onda i srca čelnika Nissana
0

Naomi Osaka osvojila US Open a onda i srca čelnika Nissana

255
0
Podelite sa prijateljima:

Nissan Motor Co je potpisao ugovor sa novom Grand Slam šampionkom, Naomi Osakom, objavio je japanski proizvođač automobila u četvrtak. Postavljanjem Osake za ambasadora marke, Nissan veruje da će uspeti da privuče nove kupce, posebno iz redova mlađe populacije.

Na ovaj način, i ugled dvadesetogodišnje Osake dobija na dodatnom značaju, nakon što je postala planetarno poznato biće, zbog pobede nad (neurotičnom) Serenom Vilijams.

“Tokom mog odrastanja, gledala sam tatu kako vozi Nissan, pa sada sa činom mog postavljenja za ambasadora brenda, taj krug postaje nekako kompletiran,” rekla je Osaka na događaju upriličenom u centrali Nissana, odnosno u Jokohami.

Nissan je objavio da će Osaka, kao neko ko je poznati konzument video igrica i obožavalac muzičke zvezde Bijons, biti intenzivno aktivna u globalnim marketinškim kampanjama, u naredne tri godine na koji period je ugovor i potpisan.

Inače, Osaka je rođena u mešovitom braku. Majka joj je Japanka dok je otac sa Haitija. Svejedno, Naomi Osaka je odrasla u Americi a pored ugovora sa Nissanom, slične obaveze je preuzela i prema drugim velikim kompanijama.

Za sada su na listi Adidas AG, Yonex Co, Nissin Foods Co, Wowow Inc i Citizen Watch Co.

(255)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments