1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedes-Benz GLE (2019.) – novi tizeri
Mercedes-Benz GLE (2019.) – novi tizeri
0

Mercedes-Benz GLE (2019.) – novi tizeri

243
0
Podelite sa prijateljima:

Novi dan, novi tizer.

Ovoga puta, Mercedes „na kašičicu“ predstavlja novi GLE, ne bi li se održala „tenzija“ kod automobilskog auditorijuma a novi SUV učinio aktuelnim. Nakon jučerašnje „tamne“ slike, koju nismo smatrali vrednom objave, došao je i novi skeč, na kojem koliko-toliko neke stvari možemo proceniti.

Anfas deluje grublje, sa maskom hladnjaka sa dve horizontalne pregrade koje se spajaju s trokrakom zvezdom. Oni sa smislom za detalje, verovatno su već primetili odsustvo ručki vrata, ali to je čista dizajnerska egzibicija, da bi pojava bila atraktivnija. Ista priča se odnosi i na „konceptualne“ naplatke, čije su dimenzije jasno prenaglašene.

Ono što je bitno je da nova generacija GLE-a ima malo toga zajedničkog sa odlazećim modelom, koji je zapravo započeo životni ciklus kao M klasa, pre nego što se prebacio na „GLE“ oznaku tokom redovne restilizacije 2015. Dok enterijer neće proći kroz neke dramatičnije promene, kabinski prostor će ipak napraviti značajan iskorak sa usvajanjem postavke sa dva displeja.

Redni šestocilindarski motori, „blago“ hibridna tehnologija i sofisticirani pogonski sistem na sve točkove su u igri, tako da će novi GLE biti bolji i napredniji od prethodnika u svakom pogledu. Takođe je i komforniji, što može da se zahvali novoj platformi, koja donosi beneficije i na planu performansi i efikasnosti.

S obzirom da je Mercedes pojačao „tizer ofanzivu“ poslednjih dana, to znači da se bliži i vreme premijere. Salon automobila u Parizu startuje početkom oktobra, ali ni malo ne bi čudilo da Mercedes novajliju predstavi pre manifestacije u „Gradu svetlosti“.

 

(243)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments