1. Home
  2. Vesti
  3. Premijera BMW-a X7 zakazana za sredinu oktobra
Premijera BMW-a X7 zakazana za sredinu oktobra
0

Premijera BMW-a X7 zakazana za sredinu oktobra

221
0
Podelite sa prijateljima:

Visokoperformantni X7 M i X8 „kupe“ su takođe u razmatranju.

U principu, imamo jasnu predstavu šta nas čeka, kada je najveći BMW-ov SUV u pitanju. Ipak, na oficijelnu premijeru ćemo malo sačekati, jer je zakazana za sredinu oktobra.

Ono što nije jasno je da li će se luksuzni bavarski teškaš pojaviti na Salonu automobila u Parizu. Na štandu Salona u Los Anđelesu u novembru će se naći sigurno, što ne bi trebalo da čudi, jer je to tržište važno za BMW kada su prestižni proizvodi u pitanju.

Usput, krenule su i priče o mogućim derivatima. Po najnovijim glasinama, X7 bi mogao da prođe kroz kompletan „M“ tretman, a mogao bi da dobije i „kupe“ verziju u vidu X8. S obzirom na činjenicu da je BMW zaštitio „iX7“ oznaku, moguće je da ćemo u perspektivi dobiti i elektrifikovanu verziju.

Kao i ostali „X“ modeli, i najveći će se proizvoditi u Spartanburgu. Brojni špijunski snimci, uz „procurele“ patent slike, jasno pokazuju da će serijski model biti veoma nalik konceptu, sa naglašenom maskom hladnjaka u vidu „bubrega“, uz sofisticiraniji stajling u odnosu na X5.

Što se motora i tehnologije tiče, za očekivati je da dođe do podele sa nedavno lansiranom serijom 8.

(221)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments