1. Home
  2. Vesti
  3. Audi Q3 – „Last Minute“ ponuda a onda „Aufwiedersehen“
Audi Q3 – „Last Minute“ ponuda a onda „Aufwiedersehen“
3

Audi Q3 – „Last Minute“ ponuda a onda „Aufwiedersehen“

636
3
Podelite sa prijateljima:

Pored vesti da možete povoljno priuštiti Audi Q3, još je važnija ona koja kaže da će to trajati samo još koji dan.

Naime, iz naših izvora smo saznali da je iz  Ingolštata stigla najava da je ostalo još nekoliko dana za povoljnu kupovinu odlazeće generacije Q3 krosovera. Nakon obustave prodaje, dolazi do povlačenja svih primeraka iz prodajnih salona. Naravno, razlog je početak prodaje nove generacije.

Verovatno se pitate šta će se desiti sa neprodatim primercima? Nije uobičajena praksa da proizvođač povlači model kojem je stigla zamena, iz prostog razloga što dileri plaćaju proizvođaču za automobile koje prodaju u salonima, po receptu franšize… Bar tako kažu. Da li će „stari“ Q3 možda završiti na aukcijama na nekim daljim tržištima? To ne znamo. Ono što je najverovatnije je da će kontingent odlazećeg Q3 završiti na fabričkim parkinzima, gde će jednostavno… propadati do odlaska na reciklažu, jer je snižavanje cene do „patosa“ poslednji u nizu poteza povučenih da bi automobil našao novog vlasnika.

Današnje kapitalističko tržište je surovo, stari model ne sme negativno da utiče na cenu novajlije, a isto tako, proizvođač ne želi da ga proda ispod izvesnog cenovnog limita.

Svi ovi troškovi, inače uobičajeni kod svih proizvođača, padaju u krajnjoj liniji na teret kupca, i to treba imati na umu. Tako da pored saveta za kupovinu automobila, svim ljubiteljima Audija preporučujemo da iskoriste ovu sjajnu ponudu od oko 25.000 evra za odlazeći Q3.

POŽURITE!

(636)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

3 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Jako oskudna vest … 25.000 može biti „jako dobra“, ali i „veoma loša cena“. Sve zavisi šta je tačno „predmet prodaje“. A to se ovde ne vidi.

Zvezdan Božinović

E video sam oglas. Q3 2.0 Tdi 150 ks FWD S line 🙂 Desetak hiljada evra manje od „sličnog“ Sportagea. A Audi je marka….

moron

Onda je „dobra kupnja“, u tom svetu „samohotki“.