1. Home
  2. Vesti
  3. Mnogi smatraju da su žene loši vozači, ali ne pucaju u njih zbog toga
Mnogi smatraju da su žene loši vozači, ali ne pucaju u njih zbog toga
0

Mnogi smatraju da su žene loši vozači, ali ne pucaju u njih zbog toga

231
0
Podelite sa prijateljima:

Dva vozača ženskog pola su pretrpela povrede nakon što je na njih hice ispalio dvadesetdevetogišnji Nikolas Dagostino, u odvojenim incidentima.

U prvom trenutku, očigledno poremećeni lik se branio tako što je svoje postupke okarakterisao samoodbranom. Međutim, sada je izmenio svoju priču, a njegov profil na društvenoj mreži je postao veoma popularan, odnosno posećen.

Prema navodima tužilaštva, napad na ove dve, kao i još tri žene, inspirisan je mržnjom prema damama. O verodostojnosti ubeđenja javnog tužioca govore objave i statusi Dagostina na društvenim mrežema gde je često žene opisivao kao “nesposobne vozače”. Ono što je kod nas izazvalo kiseli osmeh, svakako je njegova tvrdnja da je “jedina funkcija žena ovoga sveta ona koja se odnosi na donošenje na svet muške dece.”

Advokati odbrane, logično negiraju bilo kakav zločin iz mržnje prema ženama i navode da se objave na društvenim mrežama nikako ne mogu smatrati verodostojnim stavovima optuženog.

Sudski spisi otkrivaju da su se oba incidenta, u martu i julu, dogodila u sred belog dana u Teksasu. Obe žrtve su navele da su spazile stariji model zelenog Forda Explorera u trenutku kada se začuo glasan pucanj. Dve dame su pretrpele povrede ruke, dok su preostale tri žene na koje su takođe ispaljeni hici, imale više sreće, s obzirom na to da je napadač promašio.

Dagostino se suočava sa dve krivične prijave za oružani napad izvršen smrtonosnim oružjem. Sudija je odredio kauciju za puštanje na slobodu, u iznosu od 200.000 američkih dolara.

(231)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments