1. Home
  2. Vesti
  3. Ferrari 250 GTO (1962.) postigao rekordnu cenu na aukciji
Ferrari 250 GTO (1962.) postigao rekordnu cenu na aukciji
0

Ferrari 250 GTO (1962.) postigao rekordnu cenu na aukciji

1.15K
0
Podelite sa prijateljima:

Aukcijska kuća RM Sotheby’s je pre nepunih šest časova podelila sa Fejsbuk pratiocima, informaciju da je juče postignuta rekordna kupoprodajna cena za putnički automobil koji se ovim putem nudio potencijalnim kupcima.

Naime, kao što smo izveštavali tokom Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji, Ferrari 250 GT iz 1962. godine je bio u planu za aukcijsku ponudu. Juče je postignuta cena od vrtoglavih 48.405.000 američkih dolara, na koji način je ovaj kultni primerak postao najskuplji klasični automobil ikada prodat na organizovanom nadmetanju.

Početna cena za primerak koji nosi serijski broj 3413, iznosila je, ponovo rekordnih 38,34 miliona američkih dolara.

Za više informacija o ovom Ferrariju, preporučujemo da pročitate ovaj članak.

(1151)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments