1. Home
  2. Vesti
  3. Filmska potera za ženom koja je ukrala sanitetsko vozilo
Filmska potera za ženom koja je ukrala sanitetsko vozilo

Filmska potera za ženom koja je ukrala sanitetsko vozilo

191
0
Podelite sa prijateljima:

Da li možete da verujete da nekome padne na pamet da iz bolnice ukrade ambulantno vozilo i da njime divlja po lokalnim putevima brzinama koje prevazilaze 150 km/h? Upravo to se desilo u ponedeljak predveče, u bolničkom krugu ustanove koja se naziva Saint Joseph, u kalifornijskom Stoktonu.

Događaj još više nesvakidašnjim je učinila činjenica da je kradljivac vozila žena koja ima 34 godine. Lokalna policija je zapazila vozilo na nekih pet kilometara udaljenosti od bolnice, a zbog brze vožnje je pokušala da zaustavi neodgovornog vozača. Međutim, vozilo se nije zaustavilo, a filmska potera za njim je počela odmah potom.

Nakon petnaestak kilometara od početka policijskog nadmudrivanja sa osobom za volanom, vozač saniteta je izveo manevar polukružnog okretanja, što je omogućilo policiji dovoljno vremena da postavi bodljikavu prepreku na putu preko koje je ambulantno vozilo prešlo i sledstveno tome izgubilo mogućnost daljeg bekstva. Nakon gubitka pritiska u pneumaticima, vozilo se zaustavilo pored puta, a hapšenje je proteklo bez daljih incidentnih situacija.

Policija je ustanovila da se za volanom nalazila Nataša Skot, koja je odmah sprovedena u lokalnu  pritvorsku jedinicu. Optužnica je podugačka: krađa vozila, prebrza vožnja od strane osobe koja ima vremenski ograničenu zabranu upraljanja motornim vozilima, posedovanje nelegalne supstance…

Slučaj dodatno interesantnim čini i odsustvo objave razloga koji je motivisao dotičnu gospođicu da ukrade vozilo. Drugim rečima, motiv neobične krađe nije otkriven.

Osumnjičena bi već trebalo da se našla pred sudskim većem, a mediji prenose da je uspostavljen iznos od 150.750 američkih dolara, na ime kaucije za odbranu sa slobode.

Očigledno je da se to neće desiti.

(191)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments