1. Home
  2. Vesti
  3. BMW Z4 i Toyota Supra na Nirburgringu (VIDEO)
BMW Z4 i Toyota Supra na Nirburgringu (VIDEO)
0

BMW Z4 i Toyota Supra na Nirburgringu (VIDEO)

154
0
Podelite sa prijateljima:

Kakav tandem!

Za nešto više od nedelju dana će biti skinut veo sa novog BMW-a Z4 na Pebl Biču u Kaliforniji. Popularni roudster (ponovo sa platnenim krovom), ponovo je spažen na Nirburgringu. Ovoga puta nije bio sam, jer je tu bio i njegov „alter ego“ u vidu nove Toyote Supre.

Neko će reći da je BMW preterao s kamuflažom s obzirom da nam je već poznat dizajn novajlije, i to u crvenoj boji i M40i izdanju, koje će ujedno biti i najelitnije.

U priloženom „špijunskom“ videu se zapravo pojavljuju različiti prototipovi novog Z4, jedan sa okruglim završecima izduvnih cevi, verovatno sDrive30i sa četvorocilindarskim motorom, dok je onaj s „nabildovanijim“ izduvom verovatno M40i sa rednim „šestakom“. Očekuje se da raspolaže sa oko 335 ks u evro verziji (zbog strože ekološke regulative), dok će američka isporučivati 382 ks.

Mada je fokus video klipa na Z4, s vremena na vreme se u kadru pojavljuje i Supra, koja će debitovati kasnije ove godine. Najočiglednija razlika između ova dva modela je Toyotin metalni krov, mada je za očekivati da Z4 bude veran konceptu, a Supra evolucija FT-1 iz 2014.

Uglavnom, BMW Z4 ćemo konačno videti u punom sjaju 23. avgusta.

 

(154)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments