1. Home
  2. Vesti
  3. BMW Z4 (G29) – prve fotografije
BMW Z4 (G29) – prve fotografije
1

BMW Z4 (G29) – prve fotografije

485
1
Podelite sa prijateljima:

Iako autentičnost fotografija nije potvrđena, po svemu sudeći, ovo je izgled G29 generacije bavarskog roudstera za modelnu 2020. godinu. Svetska premijera atraktivnog modela je zakazana za manifestaciju Pebble Beach u nedelji Montereja, ali proizvođač iz Minhena nije želeo da se strpi narednih desetak dana, pa smo u prilici već sada da se upoznamo sa izgledom noviteta.

Formalno, naslovna fotografija je objavljena na Instagram profilu liucunyi, a BMW trenutno sprovodi akciju predstavljanja dvoseda brojnim VIP klijentima, širom sveta. Takvi događaji su specijalno organizovani i na njih se pozivaju tradicionalni kupci. Obično je automobil izložen u prostoru u kojem je nedozvoljeno koristiti foto aparate, a čak se deponovanje mobilnih telefona zahteva, na ulazu u prostorije.

Spoljašnji izgled sportskog automobila, dugačkog 432 centimetra, se može okarakterisati kao svedenija forma veoma atraktivnog konceptnog primerka, prikazanog pre godinu dana. Kao što je i najavljeno, novi je dizajn rešetke hladnjaka sa kojima prednje svetlosne grupe nemaju dodirnih tačaka. Novi Z4 je, čini nam se privlačniji sa bočne i zadnje strane.

Za sada su dostupne inrormacije o tome da će se u ponudi prvo naći verzija sDrive30i, kao i M40i. Obe verzije kreću sa prodajom na proleće 2019. godine uz verovatne početne cenovne etikete od 50 do 60 hiljada evra.

Evropski automobilski entuzijasti će novitet moći da vidi na predstojećem Salonu automobila u Parizu.

(485)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments