1. Home
  2. Vesti
  3. Volkswagen T-Cross: mali ali sa velikim prtljažnikom (VIDEO)
Volkswagen T-Cross: mali ali sa velikim prtljažnikom (VIDEO)
0

Volkswagen T-Cross: mali ali sa velikim prtljažnikom (VIDEO)

320
0
Podelite sa prijateljima:

T-Cross je krosover B segmenta, ali to ne znači da nije dovoljno praktičan, naprotiv.

Volkswagen je lansirao još jedan „tizer“ video novog T-Crossa. Akcenat je na tome da i pored kompaktnih dimenzija, u ovaj automobil može da se smesti mnogo toga. Za demonstraciju mogućnosti su iskorišćeni hokejaši „Grizlija“ iz Volfsburga i njihova oprema.

T-Cross karakteriše podesiva zadnja klupa. U poziciji koja obezbeđuje najviše prostora za nove, prtljažnik raspolaže zapreminom od 385 litara. Kada se klupa pomeri prema napred, zapremina „gepeka“ raste na 455 litara. To nije sve, jer kada se naslon, koji se razdvaja u odnosu 60:40 spusti, koristan prostor raste na 1.281 litar. Za još više prostora, može se spustiti i naslon suvozačkog sedišta.

T-Cross počiva na MQB A0 platformi na kojoj leži i Polo. Naravno, krosover raspolaže većim klirensom i podignutom pozicijom sedenja. Što se motorizacije tiče, za očekivati je da ona takođe bude preuzeta od Pola, što znači da će kupci moći da biraju između 1,0-litarskog i 1,5-litarskog benzinca ili 1,6-litarskog turbo dizela. Još uvek nije poznato da li će pogon na sve točkove biti u igri.

Volkswagenov novajlija će zvaničnu premijeru imati ove jeseni, dok će prodaja startovati u proleće 2019.

 

(320)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments