1. Home
  2. Vesti
  3. Bentley priprema 30 kilograma tešku publikaciju povodom stogodišnjice
Bentley priprema 30 kilograma tešku publikaciju povodom stogodišnjice
0

Bentley priprema 30 kilograma tešku publikaciju povodom stogodišnjice

218
0
Podelite sa prijateljima:

Bentley će izdati svečanu knjigu u ograničenom tiražu, koja je pripremljena u saradnji sa specijalizovanom kompanijom Opus. Direktan povod se odnosi na proslavu stogodišnjice kompanije, što je jubilej koji će biti obeležen sledeće godine.

Prema izjavama iz proizvođača super premijum automobila, u knjizi će biti obrađeni događaji iz slavne prošlosti kompanije, uključujući legendarne modele, pobede na Le Manu tokom dvadesetih godina prošlog veka, kao i majstorstvo profesionalaca koji su angažovani na završnoj obradi vozila slavne britanske marke.

Vrlo je verovatno da ćemo kroz sadržaj štiva biti u prilici da spoznamo i pravce budućeg razvoja marke, s obzirom na to da knjiga pruža “do sada neviđen pristup dizajnerima, inženjerima i rukovodiocima kompanije Bentley „.

Knjiga će biti dostupna u tri različita izdanja: Mulliner, Centenary i Crewe. Prva dva izdanja će biti pune veličine, dok će Crewe biti „pristupačniji“. Sva tri izdanja će postati dostupna za javnost početkom 2019. godine.

Pošto će sadržaj uključivati „nikada ranije viđene ilustracije „, stranice velikog formata će se prostirati na površini od pola kvadratnog metra, dok će pojedini prikazi biti ilustrovani na formatu dužine do dva metra.

Za očekivati je više informacija u vezi sa velikim jubilejom kompanije Bentley, kako se budemo približavali nastupajućoj godini.

Bentley je već predstavio javnosti detalje u vezi sa Mulsanne W.O. Edition, koja će biti štampana u samo 100 primeraka. Svako od štampanih primeraka izdanja omogućiće čitaocima da spoznaju pokrete originalne radilice sa Bentlijeve limuzine koju je pokretao motor zapremine osam litara.

Još da dodamo da će biti dostupna i elektronska verzija spektakularnog izdanja, ali, složićete se da neke stvari jednostavno nisu za prikaz na računaru…

(218)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments