1. Home
  2. Vesti
  3. Revolucionarna promena maske hladnjaka premijerno na modelu BMW Z4
Revolucionarna promena maske hladnjaka premijerno na modelu BMW Z4
0

Revolucionarna promena maske hladnjaka premijerno na modelu BMW Z4

370
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon brojnih špijunskih fotografije i tizer kampanje, najnoviji detalj koji nam otkriva jedna upravo takva, jeste novi dizajn rešetke hladnjaka. On je naime ostao veran rešenju viđenom na konceptnom modelu, prvi put prikazanom na prošlogodišnjem skupu, održanom u Pebl Biču.

Za sada, ovakav dizajnerski detalj ostaje svojstven samo atraktivnom roudsteru, ali… Ne bi nas iznenadilo da se, zavisno od reakcija publike, on proširi i na celu gamu minhenskog giganta.

Serijska verzija modela BMW Z4 će biti predstavljena na ovogodišnjem izdanju manifestacije u Pebl Biču, a društvo će mu praviti modeli: M850i xDrive Coupe (2019.) i Concept M8 Gran Coupe. Konferencija za štampu na kojoj će publici biti prikazana tri lepotana, održaće se 23. avgusta.

Već smo više puta u prošlosti pisali o tome šta se očekuje od novog roudstera pa se ne bi ponavljali. Samo da podsetimo da će koristiti četvorocilindarski i šestocilindarski agregat, ali da M verzije neće biti.

Mi se zaista slažemo da ne postoji potreba za M verzijom, kada prvi podaci govore da će najsnažnija verzija roudstera, Z4 M40i ubrzavati do “stotke” za samo 4,4 sekunde. Sigurni smo da je ovom rezultatu značajno doprinela i izvanredna osmostepena automatska ZF transmisija, koja koristi konvertor obrtnog momenta.

 

(370)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments