1. Home
  2. Vesti
  3. I Aston Martin se priključuje SUV niši tržišta
I Aston Martin se priključuje SUV niši tržišta
0

I Aston Martin se priključuje SUV niši tržišta

193
0
Podelite sa prijateljima:

Proizvodnja SUV modela iz radionice Aston Martina počeće krajem sledeće godine. 

Po svemu sudeći, od britanskih automobilskih marki, jedino će McLaren ostati dostojan svom stavu i neće (u dogledno vreme) proizvoditi jedan SUV. Kako kažu u McLarenu, takvi modeli nisu deo njihovog DNK, što bi se svakako moglo reći i za Aston Martin, ali i za Lamborghini i brojne druge, kada smo već kod toga.

No, potražnja diktira razvoj novih modela, te je Aston Martin već započeo sa razvojem DBX-a, prvo SUV-a ovog proizvođača. Ovaj automobil proizvodiće se u potpuno novoj fabrici koju je britanska marka otvorila u Velsu. Unutar tri nekadašnja vojna hangara proizvodiće se nova nada za komercijalni uspeh Aston Martina.

Sam DBX ostaje potpuna misterija. Aston Martin nije do sada pokazao nijednu tizer fotografiju, a automobilski paparaci nisu uspeli da uslikaju nijedan prototip na testiranju. Neke glasine kažu da će britanski proizvođač nuditi SUV isključivo u hibridnoj postavci, i to uz Mercedesov V8 agregat, drugi tvrde da će u ponudi biti nekoliko agregata…

Jedan od rukovodilaca Aston Martina, Marek Rajhman, rekao je prošle godine da će nadolazeći DBX definitivno biti Aston Martin. „To će se videti u skladnosti ovog automobila. Ali, DBX nikako neće ličiti ni na šta što trenutno imamo u ponudi“, rekao je Marek Rajhman.

 

(193)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments