1. Home
  2. Vesti
  3. Mercedesov hot heč debituje u Parizu
Mercedesov hot heč debituje u Parizu
0

Mercedesov hot heč debituje u Parizu

194
0
Podelite sa prijateljima:

Prema poslednjim informacijama Mercedes će predstaviti AMG verziju nove A klase na Salonu automobila u Parizu. 

Prve glasine su govorile da će A klasa u AMG izdanju vozaču na raspolaganje stavljati oko 300 konjskih snaga. Novi podaci tvrde ipak drugačije. Naime, sada se govori da će performantna A klasa razvijati tačno 340 konjskih snaga uz 430 Nm maksimalnog obrtnog momenta. U pitanju je dvolitarski četvorocilindraš sa turbo punjačem.

Ukoliko se pomenuto zaista ostvari, A klasa AMG biće najsnažniji model u svojoj klasi. Međutim, postavlja se pitanje da li je izražena snaga produkt samo benzinskog agregata ili će biti prisutna pomoć i elektromotora?

Stručni mediji za sada odbacuju mogućnost plug-in hibridne postavke, a prevagu odnosi mišljenje da će performantna A klasa biti blagi hibrid.

Mercedes će više informacija o ovom modelu izneti u narednim mesecima.

(194)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments