1. Home
  2. Vesti
  3. Studija pokazala da je Genesis privlačniji kupcima od Porschea, BMW-a, Mercedesa
Studija pokazala da je Genesis privlačniji kupcima od Porschea, BMW-a, Mercedesa
1

Studija pokazala da je Genesis privlačniji kupcima od Porschea, BMW-a, Mercedesa

5.37K
1
Podelite sa prijateljima:

A ko bi drugi proizveo ovu studiju nego J.D. Power’s koji je poznat po tome da zadnjih godina apsolutno sva prva mesta u njihovim istraživanjima zauzimaju Hyundai, Kia, a evo sada i Genesis. Uskoro očekujemo da saopšte da su došli do zaključka da su Korejci konstruisali prve automobile.

Bilo kako bilo,  studija koja je nazvana Performanse automobila, izrada i izgled 2018., (Automotive Performance, Execution, and Layout) je pokazala da je Genesis u očima kupaca, marka broj 1.

Konceptni automobil koji je Hyundai Genesis predstavio 2007. godine je svakako krasio izvanredan dizajn. Ipak, čiisto sumnjamo da je većina nas verovala da će korejska kompanija oformiti luksuznu marku, a da će ona u bilo kom istraživanju zauzeti prvo mesto u konkurenciji sa kompanijama koje u tom segmentu imaju mnogo duže iskustvo. Ipak, evo doživeli smo i taj dan.

Studija se oslonila na kratkoročne utiske vlasnika o raznim aspektima ocenjivanih vozila. Nakon 90 dana vlasništva nad automobilom kupci su ocenjivali dizajn, suštinu, izradu i performanse vozila. Više od devedeset vozila iz deset kategorija je bilo uključeno u istraživanje, a Genesis je zaseo na vrh po prvi put.

To znači da nam istraživačka kuća sugeriše da kupci više cene novoformiranu marku Genesis od Porschea koji je bio na prvom mestu poslednjih trinaest godina. Podsetimo da se Genesis na tržištu nalazi tek drugu godinu.

Prvih pet marki zaokružuju BMW, Lincoln i Mercedes-Benz. Kao marke koje su najviše napredovale, studija predstavlja Dodge, Jeep, Toyotu i Mitsubishi, u segmentu velikoserijskih vozila. Marke blizanci Chevrolet i GMC su u ovoj kategoriji podelile prvo mesto.

(5367)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Smorise vise …