1. Home
  2. Vesti
  3. Špijunirani novi BMW X7 i serija 3, uz jednu „misteriju“ (VIDEO)
Špijunirani novi BMW X7 i serija 3, uz jednu „misteriju“ (VIDEO)
0

Špijunirani novi BMW X7 i serija 3, uz jednu „misteriju“ (VIDEO)

385
0
Podelite sa prijateljima:

U redu, X7 i serija 3, ali X5?

Bayerische Motoren Werke  vredno radi na novim i osveženim modelima. Novi X5 je nedavno lansiran a svedoci smo uskrsnuća serije 8.

S komercijalnog aspekta, posebno bitan model je sigurno veliki SUV, X7. Njega možete videti u klipu koji sledi, a vozilo izgleda potpuno spremno da silazi s proizvodnih linija.

X7 će pri lansiranju, u zavisnosti od tržišta, biti dostupan uz selekciju turbo benzinskih i dizel motora, dok će se hibridna postavka pridružiti ekipi pre 2020.

U međuremenu, BMW takođe testira i novu generaciju serije 3, a novi prototip je viđen u planinama Kolorada. U novom video klipu se može videti sportski sedan u ranoj fazi razvoja u odnosu na X7, jer je kamuflaža i dalje temeljna. Novajlija na CLAR platformi će biti lakši i nešto veći u odnosu na odlazeći model.

Pored prethodna dva modela, tu je i špijunski video prototipa novog X5. Pomalo je čudno što je kamufliran testni SUV modela koji je nedavno lansiran, ali najverovatnije je da se radi o finalnim pripremama za američko tržište, gde prodaja nove generacije počinje od 10. novembra.

Uživajte…

(385)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments