1. Home
  2. Vesti
  3. Sledeće godine stižu Mercedesovi restilizovani krosoveri GLC, GLC Coupe i novi GLE i GLE Coupe
Sledeće godine stižu Mercedesovi restilizovani krosoveri GLC, GLC Coupe i novi GLE i GLE Coupe
0

Sledeće godine stižu Mercedesovi restilizovani krosoveri GLC, GLC Coupe i novi GLE i GLE Coupe

214
0
Podelite sa prijateljima:

Mercedes vredno radi, a o tome svedoče i špijunske fotografije koje prikazuju prototip vozila iz krosover game nemačkog giganta. Standardna i kupe verzija krosovera srednje veličine sa oznakama GLC, trebale bi da debituju 2019. godine u restilizovanom izdanju, dok je sudeći prema današnjim, kao i nedavno objavljenim fotografijama, potpuno nova generacija SUV-a iz segmenta iznad, takođe na stazi skore premijere.

Obe verzije modela GLC će profitirati na bazi više mehaničkih i kozmetičkih unapređenja. Pogonski sklopovi će ubuduće posedovati i plug-in hibridnu opciju, dok će dizel i benzinske jedinice kupcima ponuditi više nivoe efikasnosti, uz posledično smanjene štetne emisije.

Ipak, još uvek nije jasno koja kombinacija motora će činiti tandem u hibridnom pogonskom sklopu. Najveće šanse ima kombinacija dizel i elektromotora, baš kao što je to slučaj sa nedavno predstavljenom restilizovanom C klasom, gde je korišćen četvorocilindarski agregat.

Vizuelne izmene, prema očekivanjima, neće biti značajne. Jasno je, za sada, da će dizajn svetlosnih grupa na oba kraja vozila biti modifikovan. U unutrašnjosti se očekuje primena nove digitalne instrumentacione table.

Što se tiče GLE verzija, za priču o njima je još uvek rano, pa ćemo sačekati nove informacije, kao i nove fotografije koje će otkriti više detalja.

(214)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments