1. Home
  2. Vesti
  3. Maloprodaja marke Citroen ostaje bez DS modela
Maloprodaja marke Citroen ostaje bez DS modela
0

Maloprodaja marke Citroen ostaje bez DS modela

762
0
Podelite sa prijateljima:

PSA grupa, počev od sutra, 1. jula započinje formiranje ekskluzivne maloprodajne mreže za plasman vozila luksuzne marke DS, i to za početak u zemljama razvijenijeg dela Evrope. Proces separacije prodajne mreže ove marke od Citroena će se nastaviti i u 2019. godini.

Maloprodajni objekti i saloni (DS Stores, DS Salons) će se nalaziti na “ekskluzivnijim lokacijama” i klijentima će nuditi “savršenu uslugu koju će podržati i DS specijalisti iz oblasti prodaje i tehnologije”, navodi francuski proizvođač.

U budućnosti, kompletnu gamu DS marke, koja uključuje modele: 3, 3 Cabrio, 4, 4 Crossback, 5 i 7 Crossback, biće moguće naručivati jedino preko novoformirane prodajne mreže.

Modele DS 4 i DS 5 neće biti moguće pazariti još zadugo, jer je došlo do obustave njihove dalje proizvodnje pre nekoliko nedelja.

„Ovo je momenat u kome krećemo u realizaciju ideje o uspostavljanju luksuzne DS marke u punoj meri. Trgovci koji su imali franšizni ugovor o zastupanju vozila iz game marke Citroen, više neće moći da nude DS vozila. Izvesno je da će određeni broj njih, dobiti pravo da potpiše ugovore o franšizi i za DS brend, nakon što ispune zadate stroge uslove,“ naveo je francuski proizvođač.

Izgled izložbeno prodajnih objekata DS Store i DS Salon je inspirisan izgledom francuskih butik hotela, kako bi se dočarao “vrhunski doživljaj za potencijalne kupce”, stoji još u saopštenju za javnost.

U ponudi će se naći i korišćena, i od strane proizvođača sertifikovana vozila. Komercijalni naziv ovog programa će biti DS Certified.

U ovom trenutku, u Evropi funkcioniše oko 400 prodajnih objekata, uz plan da ih bude i više, sledeće godine.

DS Store mora da se prostire na najmanje 250m², kako bi se obezbedio prostor za izloženih najmanje pet vozila. Pored toga, za kupce je obezbeđen i virtuelni ugođaj kroz koji se oni mogu upoznati sa svim modelima i linijama opreme u ponudi.

DS Salon predstavlja prostor od minimalno 125m² površine, a u njemu moraju biti izložena najmanje tri automobila sa DS oznakama. U svim prodajnim objektima će se nalaziti specijalno obučeno osoblje.

(762)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments