1. Home
  2. Vesti
  3. Koenigsegg sprema novi model
Koenigsegg sprema novi model
0

Koenigsegg sprema novi model

157
0
Podelite sa prijateljima:

Na otvaranju dva prodajna salona u Australiji, švedski proizvođač sportskih automobila najavio je dolazak novog modela. 

Kako kažu Šveđani, naslednika Agere RS predstaviće sledeće godine na Salonu automobila u Ženevi. Koenigsegg je bio škrt sa detaljima, ali je naglašeno da su narudžbine za nadolazeći model već otvorene.

Jedno je sasvim izvesno, novi model će biti hibrid. Jednostavno, Koenigsegg je mnogo novca uložio u razvoj hibridnih modela da bi sada od toga odustali.

Švedska kompanija trenutno u ponudi ima samo model Regera. Pokreće ga kombinacija 5,0-litarskog twin trubo V8 agregata i čak tri elektromotora. Regera može preći oko 35 kilometara koristeći samo električnu energiju.

Sa druge strane, Koenigsegg Agera RS otišla je 4. aprila u penziju kada je sa proizvodne trake sišao poslednji primera. Agera RS trenutno drži rekord za najbrži serijski automobil.

(157)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments