1. Home
  2. Vesti
  3. Audi A1 Sportback u Parizu
Audi A1 Sportback u Parizu
0

Audi A1 Sportback u Parizu

112
0
Podelite sa prijateljima:

Audi je objavio planove u vezi sa premijerom A1 Sportback modela. Naime, novajlija sa „četiri prstena“ će se pojaviti na Paris Mondial de l’Automobile.

Između ostalih, Abarth neće biti prisutan a Alfa Romeo neće imati štand.

Što se novog A1 Sportbacka tiče, neće biti dostupan sa dizel motorima.

DS3 Crossback E-Tense je prvi električni model francuske marke, a očekuje se da mesto na štandu zauzme prototip. Ostale DS 3 varijante će zameniti vremešni (devet godina) stari DS 3 tokom 2019. godine.

Fiat neće biti prisutan u Parizu, baš kao ni Jeep, dok štandove neće imati ni Ford i Infiniti.

Kia Ceed Shooting Brake naziv još uvek nije oficijelno potvrđen, ali ovaj model će biti serijska verzija Proceed koncepta, koji je prikazan u Frankfurtu prošle godine.

Nissan je još jedna od marki koje neće imati štand.

Peugeot 508 SW. Fabrika u Muluzu započinje proizvodnju sedana u septembru, dok će karavan biti dodatn dva meseca kasnije. PHEV pogon za oba modela će na scenu stupiti 2019. Oba modela će imati prozore bez okvira i biće identični do B stuba. Naravno, karavan će raspolagati s više prostora u visini glava.

Što se Škode Kodiaq RS tiče, još uvek nema oficijelnih detalja, dok Volkswagen neće imati štand.

Još neke od kompanija koje neće biti prisutne u Parizu su Mazda i Volvo.

(112)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments