1. Home
  2. Vesti
  3. „Felali“ posle ovoga može samo da posluži kao izvor za rezervne delove (VIDEO)
„Felali“ posle ovoga može samo da posluži kao izvor za rezervne delove (VIDEO)
0

„Felali“ posle ovoga može samo da posluži kao izvor za rezervne delove (VIDEO)

901
0
Podelite sa prijateljima:

Što je najgore, automobil je iznajmljen…

U poslednje vreme, dešavaju se nezgode s iznajmljenim automobilima. O AMG GLE63 Coupeu, već smo izvestili. Naime, SUV sa trokrakom zvezdom je uspeo da se prevrne na kružnom toku u Francuskoj.

Ovoga puta je jedna kineskinja iznajmila Ferrari 458. Završila je tako što je probila ogradu i sudarila se sa vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera, u čuvenom „kontra-rekontra“ manevru, tako svojstvenom neiskusnim i neveštim vozačima.

Na početku videa, može se čuti kako se dotična dama divi egzotičnoj italijanskoj kreaciji, i još komentariše da joj je prvi put da vozi jedan Ferrari. Osećanja ju joj se nakon incidenta sigurno okrenula za 360 stepeni.

Još veću glupost predstavlja deaktiviranje kontrole trakcije. Ne želimo da upotrebimo neku težu reč, ali Ferrari sa 570 ks na zadnjim točkovima i vlažan kolovoz, obično za posledicu imaju samo jedno, što se da videti iz priloženog videa.

Takođe postoje spekulacije da je 458 bio u „Race“ (trkačkom) koji oslobađa sav potencijal automobila.  Naravno, trkački režim i isključena kontrola  prijanjanja su rezervisani ISKLJUČIVO za trkačku stazu, ali neko to nauči na teži način

 

(901)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments