1. Home
  2. Vesti
  3. Procurile prve fotografije novog Audija A1 (galerija)
Procurile prve fotografije novog Audija A1 (galerija)
1

Procurile prve fotografije novog Audija A1 (galerija)

516
1
Podelite sa prijateljima:

Iako je zvanična premijera planirana za kraj tekuće nedelje, na internetu su se pojavile zvanične fotografije i indirektna potvrda dva motora koji će biti dostupni. 

Na prvi pogled evidentan je veoma sportski dizajn Audijevog mališana, znatno više nego što je to slučaj sa rođacima iz VW grupe Poloom i Ibizom. A1 ostaje veran odlukama čelnika kompanije koji su odlučili da broj modela sa troje vrata svedu na minimum, te će novi model biti dostupan samo sa četvoro vrata.

Fotografije do kojih je došao Autotijd pokazuju veliku rešetku napred u obliku saća, lako je primetiti LED svetlosne grupe kako napred tako i pozadi, a na jednoj slici vidi se na zadnjem delu automobila i oznaka „40 TFSI“.

Ova značka potvrđuje da se pod haubom nalazi dvolitarski turbo motor koji razvija 200 ks i 320 Nm. Uparen je sa šestostepenim automatskim menjačem sa dvostrukom spojnicom, a moguće je da će biti dostupna i verzija sa manuelnom transmisijom.

Drugi, sivi automobil, nosi oznaku „35 TFSI“ što znači da ga pogoni 1,5-litarsku turbo agregat koji vozaču stavlja na raspolaganje 150 ks i 250 Nm. Na fotografijama se vidi da je ovaj motor u ponudi sa manuelnim menjačem.

Procurele fotke prikazuju veoma živopisan enterijer. Čini se da što je neki Audijev model manji, to se više eksperimentiše sa bojama unutar vozila. Retro stil našao je mesta u novom A1 pre svega kroz otvore za vazduh i ručke za vrata.

Audi A1 biće zvanično predstavljen u narednih nekoliko dana kada će ujedno biti dostupno i više informacija o ovom automobilu.

(516)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Odesza

Baš mi se sviđa hi-tech mališan!
Prema viđenim specifikacijama može ordinirati i daleko van svoje klase!