1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Formula 1 sprema festival u Marseju
Formula 1 sprema festival u Marseju
0

Formula 1 sprema festival u Marseju

150
0
Podelite sa prijateljima:

Formula 1 se posle jedne decenije pauze vraća u Francusku, te su čelnici najbržeg cirkusa na svetu odlučili da upriliče festival F1 u Marseju. 

Manifestacija će trajati od 22. do 24. juna i činiće je tri dela: F1 Live, F1 House i F1 Park. F1 Park biće postavljen uz obalu Marseja, a ovde će gledaoci imati priliku da gledaju prenos VN Francuske. F1 Live održaće se u petak, 22. juna, a ulicama Marseja proći će između ostalih i Frenk Montanji u Renaultovom bolidu iz 2012. godine, kao i Dejvid Kultar u Red Bullovom RB7 bolidu.

Novi vlasnici Formule 1 rešili su da vrate ovaj šampionat na stare staze slave. Počelo se pre svega kroz drugačiji pristup rukovođenju društvenih mreža, a F1 postala je posebno aktivna na YouTube-u. Osim toga, radi se na povećanju broja trka u kalendaru, a veruje se da će biti dodata još najmanje jedna gradska trka, koja će se najverovatnije održavati na ulicama Majamija.

Tekuća sezona imaće čak 21 trku, a naredna se održava sledećeg vikenda na stazi „Paul Rickard“ u Francuskoj.

(150)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments