1. Home
  2. Video
  3. Donald i Kim se u Singapuru provozali u „Zveri“ (VIDEO)
Donald i Kim se u Singapuru provozali u „Zveri“ (VIDEO)
0

Donald i Kim se u Singapuru provozali u „Zveri“ (VIDEO)

1.08K
0
Podelite sa prijateljima:

Konačno su se stvari u odnosima Amerike i Severne Koreje pokrenule sa spirale međusobnih pretnji i uvreda. A šta bi to bolje moglo da zbliži dvojicu zrelih muškaraca od automobila. Nedavno smo bili u prilici da vam prenesemo dečačku radost koju su iskazali sličnom zgodom, ruski predsednik i princ Abu Dabi emirata u Moskvi.

Za razliku od njihovog susreta, tokom kojeg su novinari imali priliku da snime unutražnjost superiornog Putinovog vozila, obezbeđenje dvojice lidera danas u Singapuru nije imalo toliko takta, pa smo ostali uskraćeni za vizuelni doživljaj enterijera Zveri.

Iz bezbednosnih razloga, generalno se vrlo malo podataka zna o automobilu koji je Tramp nasledio od Obame. Ipak, poznato je da Zver izgledom podseća na limuzinu marke Cadillac, ali ona počiva na šasiji koja je predviđena za upotrebu na kamionetima izloženim teškim izazovima. Nije ni čudo, uz svu opremu, Zver je teška, prema procenama, između 6,8 i 9 tona.

Nagađanja i glasine idu u smeru da ova limuzina poseduje sistem za gašenje požara, kameru za noćno osmatranje montiranu na prednji kraj vozila, sistem za odbranu od projektila. Povrh svega, unutar vozila su čak uskladištene boce sa zalihama krvi. Naravno, krvna grupa je identična predsednikovoj. Zahvaljujući savremenim sistemima šifrovane komunikacije, predsednik Tramp ima mogućnost da komunicira sa okruženjem, baš kao da je ovalnoj sobi. Da naglasimo odsustvo ikakve namerne aluzije na Moniku Levinski i jednog drugog, bivšeg američkog predsednika.

Očekuje se da će Tramp, za nekoliko meseci dobiti na raspolaganje potpuno novu predsedničku limuzinu. Jedno je sigurno, prema Trampovim skorašnjim istupima u javnosti. Ona neće biti nemačke proizvodnje.

(1077)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments