1. Home
  2. Vesti
  3. Hyundai uvodi N Line paket opreme
Hyundai uvodi N Line paket opreme
0

Hyundai uvodi N Line paket opreme

215
0
Podelite sa prijateljima:

Hyundaijeva N divizija je zadužena za proizvodnju performantnih modela kompanije. Sada upravo iz te divizije pristižu vesti o uvođenju u ponudu sportskih paketa opreme na standardnim modelima kompanije. Linija koja postaje deo ponude naglašava sportske atribute, a u ponudi će se naći i više pratećih aksesoara.

Tomas Šemera, rukovodilac divizije performantnih vozila korejske marke, potvrdio je da će N Line paket opreme, kao i N Option linija aksesoara, postati dostupna za više modela kompanije, odnosno da neće ostati ekskluzivna samo za modele i30 N i Veloster N (na naslovnoj fotografiji).

Po ugledu na brojne druge proizvođače, na primer Audi sa svojim S-Line ili BMW sa M Sport paketom, Hyundaijev N Line paket će kupcima ponuditi kozmetička unapređenje, karoserijske dodatke, veće točkove, kočne diskove i modifikovano oslanjanje.

Prve naznake realizacije ovakve mogućnosti, mogle su se (na)čuti tokom januara, ali sada više dileme nema.

Kako je naveo Šemera, reakcije kupaca na hot heč model i30 N su bile pozitivne, što je uslovilo odluku proizvođača da uveća obim proizvodnje. Jasno, reakcije kupaca na drugog člana N familije nisu poznate, s obzirom na to da Veloster N, još uvek nije dospeo u prodajne salone, ali kompanija svakako ostaje otvorena za proširenje N game vozila.

Da podsetimo da je prethodnog meseca, Albert Birman, rukovodilac N divizije, potvrdio da su inženjering snage divizije usredsređene na pripremu N verzije modela Kona, koji će koristiti isti pogonski sklop kao i i30 N, odnosno dvolitarski turbo benzinac i šestostepeni manuelni menjač.

Još korak unazad, Tucson N je bio prvi model kompanije za koji se šuškalo da će proći kroz ruke N divizije kompanije Hyundai.

(215)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments