1. Home
  2. Sport
  3. F1
  4. Kimi Raikonen žrtva pokušaja iznude
Kimi Raikonen žrtva pokušaja iznude
0

Kimi Raikonen žrtva pokušaja iznude

421
0
Podelite sa prijateljima:

Kimi Raikonen je podneo žalbu kanadskoj policiji tvrdeći da je žrtva iznude od strane jedne žene u Montrealu.

Žalbu je podnela advokatska kancelarija koja radi za Finca, tvrdeći da je F1 vozaču bilo prećeno iznošenjem javnih optužbi za seksualno uznemiravanje ukoliko ne bude spreman da se rastane sa određenom (velikom) sumom novca.

Pre dve godine, dotična osoba je preko interneta tvrdila da je bila umešana u incident sa neimenovanim vozačem Formule 1 i njegovim prijateljem dok je radila u baru, koji su oni posetili nakon VN Kanade 2016.

Ona je tvrdila da ju je pripiti vozač dodirivao po grudima dok je radila kao konobarica a da jej anonimni prijatelj spustio ruku do njenog donjeg veša.

Ove godine, ona je objavila dodatno saopštenje, u kojem tvrdi da je predugo štitila vozača i da će sada preduzeti konkretne korake.

Raikonenov advokat u Montrealu je izjavio da ih je žena informisala u vezi sa inicijalnim optužbama.

Zatim je prošle nedelje primio pismo, tačnije 23. maja, u kojem ona saopštava da će izaći u javnost sa optužbama bez „nadoknade“, za koju je advokat rekao da je „ogromna suma“ u pitanju.

On je izjavio da Raikonen u potpunosti odbacuje navode i da je jedini mogući korak bio da se „zaštiti reputacija vozača“ tako što će se podići tužba za iznudu.

Konačna odluka se ne očekuje u narednih nekoliko meseci, posebno ukoliko stvar dođe do suda. Dotična žena je policiji ispričala svoju verziju događaja u međuvremenu.

Legal Logik, firma koja predstavlja Kanađanku, saopštila je da je žalba zbog iznude „pogrešno tumači ono što su oni želeli“, kada su inicijalno stupili u kontakt sa Raikonenovim advokatima. Interesantno „viđenje“, rekli bismo…

Osnivač firme, Džejmi Benizri, saopštio je imao „veoma kratak razgovor, koji, čini se, ide u dobrom pravcu“, pre nego što je „iznenada“ uložena žalba zbog iznude.

Kimi, Kimi, kakav danak neiskustvu… Formula 1 jeste naš omiljeni sport, ali očigledno da nisi shvatio koji je omiljeni „sport“ žena u SAD i Kanadi…

(421)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments