1. Home
  2. Vesti
  3. Na dan Hamondovog udesa Rimac prodao tri automobila
Na dan Hamondovog udesa Rimac prodao tri automobila
0

Na dan Hamondovog udesa Rimac prodao tri automobila

1.27K
0
Podelite sa prijateljima:

Pre skoro godinu dana, kada je Ričard Hamond preživeo strašan udes u Švajcarskoj, hrvatska kompanija je prodala tri automobila.

Udes koji je mogao da bude fatalan za britanskog novinara se ispostavio kao odličan marketinški događaj. Direktor prodaje kompanije Rimac, Krešo Ćorić je izjavio da je taj udes predstavljao “najbolju reklamu ikada”.

“Naravno, bilo je zastrašujuće i krajnje ozbiljno, sve je moglo da se završi i mnogo drugačije. Na kraju dana, epilog je mogao da bude i takav da budemo prinuđeni da tražimo drugi posao.

Već smo izveštavali o tome da je novi model kompanije C_Two, skoro rasprodat, uz cenu od 2,1 miliona američkih dolara.

Ono što je novo, a što je Ćorić priznao, odnosi se na činjenicu da rukovodstvo kompanije nije imalo nameru da novitet bude u stanju da ubrza do sto kilometara na sat za manje od dve sekunde. Nakon, promocije novog Teslinog modela Roadster, i njegovog rezultata, Rimac je usavršio svoj hiperautomobil, i postigao odlično vreme u ovoj disciplini:

Na kraju da napomenemo da je 90% prihoda koje generiše kompanija Rimac zasnovano na prodaji tehnoloških rešenja kompanijama poput Aston Martina (Valkyrie), Koenigsegg (Regera) i Jaguar (E-Type Concept Zero), kao i drugim proizvođačima automobila čiji nazivi nisu dostupni javnosti.

Što se tiče Ćorićeve izjave, deluje da je moglo biti i strašnijih konsekvenci od, daleko bilo, poslovne propasti kompanije.

Ričard Hamond možda ne zna da vozi kao profesionalni sportisti, ali se mora priznati da ima devet života.

(1269)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments