1. Home
  2. Vesti
  3. Audi Q8 – novi skeč serijskog modela
Audi Q8 – novi skeč serijskog modela
0

Audi Q8 – novi skeč serijskog modela

501
0
Podelite sa prijateljima:

Audijeva maratonska „tizer“ kampanja za Q8 će se finalizovati 5. juna, kada će marka iz Ingolštata i zvanično predstaviti svoju perjanicu.

Skečeva koji sugerišu neke detalje sa Q8 zaista ne nedostaje. Ipak, Audi je pripremio i seriju video klipova od pet epizoda (tri su objavljene, a možete ih videti ovde, ovde i ovde). Sada je na red došla ilustracija prednjeg dela vozila.

Imajući u vidu Q8 i Q8 Sport koncepte iz prošle godine, priloženi skeč se čini prilično poznatim, te sugeriše da serijski model neće mnogo odlutati od izložbenih automobila. Najveća novina u odnosu na ostale Audijeve modele je svakako karakteristična maska hladnjaka sa vertikalnim pregradama, koja se nalazila i na konceptima.

Marka „četiri prstena“ nas podseća da Q8 usvaja novi dizajnerski jezik, koji inspiraciju vuče iz legendarnog Ur-Quattro modela iz osamdesetih godina prošlog veka. Ne možemo a da ne priznamo da dotični dizajn zaista obećava, tako da bi vrlo lako moglo da se desi da „u hladovinu“ baci konkurenciju iz Štutgarta i Minhena.

Prethodni tizer od pre par sedmica je dao uvid u zadnji deo automobila i stop svetla u stilu A8. Trapezoidni završeci izduvnih cevi su lepo integrisani u zadnji difuzor, dok zaštitne oplate doprinose robusnom izgledu, dok sportski momenat podseća na Lamborghini Urus, s kojim Q8 deli mehaničku platformu.

Uživo ćemo ga videti za nedelju dana, tokom Audi China Brand Summit Shezhen događaja u Šangaju.

 

(501)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments