1. Home
  2. Vesti
  3. Tesla Model 3 prešao preko 950 kilometara sa jednim punjenjem (VIDEO)
Tesla Model 3 prešao preko 950 kilometara sa jednim punjenjem (VIDEO)
0

Tesla Model 3 prešao preko 950 kilometara sa jednim punjenjem (VIDEO)

325
0
Podelite sa prijateljima:

Tesla Model 3 je ostvario zaista impresivan rezultat, kada je o autonomiji reč.

Baterije su napunjene preko noći, spremne da sruše prethodni rekord Modela 3, uz nadu da će biti oboren apsolutni rekord, kojeg drži Tesla Model S 100D, u organizaciji Tesla Owners Italia – 670 milja, odnosno 1078 kilometara.

Tandem vozača je krenuo na putešestvije u petak 25. maja. Stali su samo da ispoštuju fiziološke premise, dok su hranu i piće kupili ribarskom mrežom. Ništa bez pomoći prijatelja. Na kraju, bilo im je potrebno 32 časa da pređu ukupno 606,2 milje (975,6 kilometara).

Ono što je bilo čudno je da je automobil pokazao manji postotak od očekivanog i bio je „mrtav“ na 66 kWh umesto 75. Pored toga, bilo je teškoća pri ponovnom punjenju.

Uskoro očekujemo nove informacije.

 

(325)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments