1. Home
  2. Vesti
  3. Par rečenica sa glavnim dizajnerom Citroena
Par rečenica sa glavnim dizajnerom Citroena
0

Par rečenica sa glavnim dizajnerom Citroena

267
0
Podelite sa prijateljima:

Povod za kratak razgovor sa Aleksandrom Malvalom, direktorom odeljenja za dizajn marke Citroen, svakako je nedavno predstavljanje krosovera C5 Aircross, o kojem možete sve da saznate ovde.

Jasno je da je stil noviteta inspirisan modelom C4 Cactus. Da li ćete se ograničiti sa ovakvim izrazom, samo na SUV segment?

“Verujemo da granice ne postoje. Možemo, a verovatno i hoćemo da koristimo ovaj stilski izraz za različite segmente. Dakle, to može biti limuzina, SUV ili pak monovolumen. Želimo da naši kupci osete duh Cactusa u različitim modelima iz game marke Citroen.”

Da li će se ovaj stil ustoličiti kao genetski kod marke Citroen?

“Imamo vere u prezentovan estetski koncept i verujemo da će nas on diferencirati od Peugeota i luksuzne marke DS. O tome moramo da vodimo računa, s obzirom na broj brendova u portfoliju PSA grupe. Naša je ideja da svaka od tih marki dotakne različit sentiment kupaca.”

Zašto ste izmenili “Airbump” u odnosu na ono što smo videli na Cactusu?

“To je samo još jedna varijacija na “Airbump” temu. Naglašava karoseriju, stvara utisak veće visine vozila i doprinosi jednom SUV opštem stilu. Sada, “Airbump” više naglašava tehnološku notu, i pojačava efekat dinamičnosti.”

Jeste li sigurni da će tržite krosovera nastaviti sa rastom?

“Teško je reći, ali bukvalno sve studije u koje smo imali uvid, pokazale su da se taj trend neće prekinuti. Naprotiv, očekuje se da tražnja dalje jača, nezavisno od regiona u svetu. Ali, to su samo studije. Moguće je da se predviđanja ne obistine. Novi koncepti koji mogu biti predstavljeni u budućnosti, možda mogu da promene i ukus klijenata.”

(267)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments