1. Home
  2. Vesti
  3. Audi uveliko sprema restilizovani A4
Audi uveliko sprema restilizovani A4
0

Audi uveliko sprema restilizovani A4

580
0
Podelite sa prijateljima:

Nakon što je obnovio gamu većih automobila, Audi se okreće D segmentu i sprema kozmetički tretman za A4. 

Da li će promene biti zaista samo vizuelne ostaje da se vidi, no prema poslednjim informacijama, Audi uveliko testira prototip restilizovanog A4. Kada se već govori o estetskim izmenama treba naglasiti da će Audi sigurno menjati izgled prednjeg odbojnika i rešetke.

Što se tiče pogonskih sklopova, očekuje se transfer „blagog“ hibrida iz većih modela kao što su A6, A7 i A8. Takođe, restilizovani A4 dobiće novi turbo dizel motor kodne oznake EA288 Evo. U pitanju je motor radne zapremine 2 litre sa četiri redno postavljena cilindra. U zavisnosti od konfiguracije isporučivaće od 136 do 204 konjske snage. Audi planira da ovaj motor ponudi u sklopu „blagog“ hibrida, čime će se još smanjiti emisija štetnih gasova, kao i potrošnja goriva.

Dizel je i dalje veoma bitna stavka u Evropi, te će restilizovani A4 dobiti i trolitarsku varijantu TDI agregata sa čak 286 konjskih snaga.

Osveženi Audi A4 na tržištu će se pojaviti 2020. godine. Očekuje se da promene koje zahvate ovaj model pređu i na A5 u godini nakon premijere restilizovanog A4.

 

 

(580)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments