1. Home
  2. Vesti
  3. Prvi Shell brzi servis na Balkanu – Trio Motors Novi Sad (VIDEO)
Prvi Shell brzi servis na Balkanu – Trio Motors Novi Sad (VIDEO)
0

Prvi Shell brzi servis na Balkanu – Trio Motors Novi Sad (VIDEO)

314
0
Podelite sa prijateljima:

Kompanija Orbico, generalni uvoznik Shell maziva za Srbiju, pristupila je projektu otvaranja „Shell brzih servisa“ na teritoriji Srbije.

Svetski trendovi, započeti u SAD, stižu i kod nas. Nema više čekanja po servisima da se završe druge, složenije popravke, kako biste zamenili ulje u svom automobilu. Od sada će to moći da se obavlja upravo u „brzim servisima“, a prvi takve vrste kod nas, je danas otvoren u Novom Sadu. Osim brzine i kvalitetne usluge, kupce očekuje i tradicionalni kvalitet maziva ove robne marke.

Trio Motors iz Novog Sada, čuven u Srbiji po servisiranju japanskih i korejskih vozila, u septembru 2017. je postao član Shell Hellix mreže, a od aprila 2018., poneo je i titulu prvog „Shell brzog servisa“ za zamenu ulja ne samo u Srbiji, već i na Balkanu.

O čemu se zapravo radi?

Servis je dizajniran i opremljen po najvišim standardima, sa inovativnim dizajnom u stilu „pit stop boxa“, a klijente očekuju i neizbežne specijalne akcije.

Ceremoniji otvaranja prvog „Shell brzog servisa“ na Balkanu, koja je održana 23. maja, prisustvovali su brojni gosti iz automobilske industrije, pripadnici medija, javnih preduzeća, kao i predstavnici kompanije Shell.

Tim povodom, najavljeno je širenje mreže Shellovih brzih servisa pod parolom „projekat za budućnost“, kao i planovi servisa Trio Motors iz Novog Sada, koji se svojom kvalitetnom i brzom uslugom, odabirom kvalitetnih robnih marki, kao i članstvom u Shellovoj mreži brzih servisa, izdvaja od ostalih.

Na ovaj način, Trio Motors, koji je započeo kao mala porodična firma, napravio je još jedan veliki evolutivni korak u svom rapidnom razvoju. Druga generacija, na čelu sa Živkom Markovićem, više nego uspešno je nastavila i nadgradila poslovanje koje su započeli roditelji.

Što se AutoRepublike tiče, Trio Motorsu želimo mnogo uspeha u daljem poslovanju, i da nastave da budu svetao primer u branši, čemu u prilog govore izvanredni rezultati.

TRIO Motors je lider na polju ponude i prodaje rezervnih delova za japanska i korejska vozila u zemlji i okruženju. U sastavu kompanije od 2011. godine je auto servis koji pruža sve vrste mehaničarskih, limarsko-farbarskih, dijagnostičarskih i električarskih usluga za japanska i korejska vozila, ali i drugih automobilskih marki.

(314)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments