1. Home
  2. Vesti
  3. Peugeot sprema radikalni koncept za Salon automobila u Parizu
Peugeot sprema radikalni koncept za Salon automobila u Parizu
0

Peugeot sprema radikalni koncept za Salon automobila u Parizu

160
0
Podelite sa prijateljima:

PSA grupa će na domaćem terenu prikazati konceptualno izdanje nove perjanice kompanije. 

Izvršni direktor grupacije PSA, Žan-Filip Imparato potvrdio je ove tvrdnje za britanske medije, ali je u lakonskom maniru izjavio da spremaju nešto „radikalno“ i da jeste u pitanju konceptualni model.

Biće interesantno videti za koju će se pogonsku opciju Francuzi odlučiti, s obzirom na to da je Imparato najavio da PSA neće pokušavati još uvek da napravi poseban brend električnih automobila, ali da će njihovi modeli koristiti pomoć elektromotora. U isto vreme, PSA nema nameru da odustane od dizel agregata.

„Od 2019. godine svi modeli Peugeota biće elektrifikovani. Moći ćete sami da odaberete koji pogonski sklop želite, i to će biti dostupno u svim zemljama u kojima Peugeot prodaje svoje automobile“, izjavio je Imparato.

Peugeot će potpuno električne automobile proizvoditi za urbanu sredinu, a smatra se da će prvi potpuno električni novi model Peugeota biti nadolazeća generacija 208-ice. Dok će se za veće modele, poput 508 i 3008 odlučiti za plug-in varijantu.

Imparato je potvrdio novinarima da ne može da kaže više o konceptu koji će biti prikazan u Parizu, ali da budu uvereni da je u pitanju model koji će promeniti mnogo toga za Peugeot i PSA.

 

(160)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments