1. Home
  2. Vesti
  3. Novi Geely EV je neodoljivo ružan
Novi Geely EV je neodoljivo ružan
1

Novi Geely EV je neodoljivo ružan

318
1
Podelite sa prijateljima:

Ovo malo belo čudo je novi elektromobil iz Geely game. Verujemo da ćete se složiti sa nama ukoliko kažemo da je toliko ružan da je prosto kul. Ono što ga čini neodoljivim, svakako je mala rešetka hladnjaka koja celom prednjem kraju vozila daje smajli karakter.

Zvanični naziv ovog simpatičnog elektromobila je Geely Kandi GLEagle K23.

Kandi je naziv kompanije, proizvođača električnog vozila, čiji se većinski deo kapitala odnosi na Zhejiang Geely Automobile. Da, da… acocijacije su Volvo, Lotus, Li Šufu i Daimler.  GLEagle je naziv marke na koje je pravo donedavno polagao Geely, a koje je nedavno preneo kompaniji Kandi.

U ovom trenutku, gama marke Kandi obuhvata pet malih čisto električnih vozila, od kojih je jedno zasnovano na aktuelnom modelu Geelija, dva na starijim verzijama Geelija, a dva su potpuno originalnog dizajna. Među njima, najčudniji je model K12.

Kandi K23, kao što vidimo sa fotografija, poseduje originalan dizajn, takođe. Kombinuje elemente monovolumena i hedžbeka, a u stanju je da preveze četiri putnika. Dimenzije su sledeće: 3.974/1.636/1.625 sve u milimetrima (dužina, širina, visina), dok 2.650 milimetara deli prednju i zadnju osovinu. Masa praznog vozila iznosi 1.200 kilograma.

Električni motor isporučujue 65 konjskih snaga, što je dovoljno da mališan postigne brzinu od 102 km/h. Nikakve druge specifikacije nisu objavljene još uvek.

Uglavnom, pitanje je trenutka kada će autobili ovog tipa preplaviti tržište Evrope. Do tada, verujemo da će da preleže “dečije bolesti”.

(318)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Moronov drug

Što, baš je odvratan.