1. Home
  2. Vesti
  3. Lamborghini propušta predstojeći Salon automobila u Parizu
Lamborghini propušta predstojeći Salon automobila u Parizu
0

Lamborghini propušta predstojeći Salon automobila u Parizu

233
0
Podelite sa prijateljima:

Pre internet ere, proizvođači automobila nisu imali efektniji način da dopru do očiju i srca zaljubljenika u automobile od prisustva na salonima. Međutim, u današnje doba, kada čak i deca poseduju neku spravu povezivu na internet, i u doba kada su brzine protoka informacija postale ekstremne, proizvođači sve češće odsustvuju sa sajamskih manifestacija.

Sada je i Lamborghini odlučio da propusti Salon automobila u Parizu, koji se održava od 2. do 14. oktobra, pridružujući se na taj način sledećim markama: Ford, Volkswagen, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru i Volvo. Sa druge strane, neki su potvrdili prisustvo: BMW, Renault, Citroën, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Mercedes-Benz, Peugeot, Smart, Suzuki i Toyota. Dakle, vesti i zanimljivosti iz Pariza, ipak će pristizati.

Ovo nije prvi put da Lamborghini propušta pariski skup. Nije ga bilo ni 2016. godine, baš kao što nije bilo ni marki: Bentley, Aston Martin, Ford, Volvo i Rolls-Royce. 

Interesantno je pomenuti da je Lamborghini nagovestio mogućnost organizovanja posebnih događaja u Parizu, nezavisno od Salona automobila, ali tokom trajanja istog. Nešto slično onom što je bratska marka Audi, uradila u Ženevi ovog proleća.

Rekli bismo, potpuno u skladu sa kulturom rasprostranjenom u VW grupi.

(233)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments