1. Home
  2. Video
  3. BMW E46 M3 sa V10 agregatom (video)
BMW E46 M3 sa V10 agregatom (video)
0

BMW E46 M3 sa V10 agregatom (video)

1.36K
0
Podelite sa prijateljima:

Poslušajte kako „reži“ E46 M3 sa V10 motorom! 

BMW E46 je za neke poslednja „prava bavarska trojka“. U Srbiji, a i inostranstvu iz godine u godinu postiže sve veću popularnost, uglavnom zahvaljujući sve manjoj nabavnoj ceni.

Ekipa koja stoji iza YouTube kanala Driftworks, odnosno jedan njihov član, poseduje veoma interesantan primerak E46 M3. U pitanju je automobil koji ima „nešto“ drugačiji motor od uobičajenog E46 M3. Naime, konkretan primerak dobio je transplant iz BMW E60 M5, odnosno preuzeo je motor od ovog modela.

Tako se u ovom M3 E36 našao 5,0-litarski V10 agregat! Pomenuta pogonska jedinica u blago prerađenom izdanju razvija prema tvrdnji vlasnika čak 552 konjske snage. Vlasnik ovog fantastičnog vozila tvrdi da automobil koristi svakodnevno, te da mu odrađene modifikacije nimalo ne ruše praktičnu upotrebljivost.

Ipak, verovatno najinteresantniji deo jeste fantastičan zvuk ovog automobila koji na momente podseća na „stare dane“ u Formuli 1.

(1356)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments