1. Home
  2. Vesti
  3. Honda HR-V (2018.) pred restilizacijom, nova generacija za dve godine
Honda HR-V (2018.) pred restilizacijom, nova generacija za dve godine
0

Honda HR-V (2018.) pred restilizacijom, nova generacija za dve godine

168
0
Podelite sa prijateljima:

Pristižu vesti o skoroj restilizaciji predstavnika Honde iz segmenta subkompaktnih krosovera, modela HR-V, koji nas je oduševio na testu, prošlog leta. Sasvim je sigurno da će modifikovana verzija biti predstavljena svetskoj publici ove godine, dok je isto tako izvesno da će nova generacija biti lansirana 2020.

Veoma je verovatno da će najmanji krosover japanskog proizvođača koji se nudi na našem tržištu dobiti agregate kojim je „počašćen“ i hedžbek Civic: jednolitarski turbo benzinski, kao i unapređenu dizel jedinicu. 

Što se tiče nove generacije krosovera HR-V, sigurno je da će počivati na arhitekturi koja je usko vezana za aktuelne modele: Civic (kodna oznaka: 2SV), CR-V (kodne oznaka: 2HX) i Accord (kodna oznaka 3GA). Ipak, s obzirom na pripadnost B segmentu, posedovaće neke jedinstvene elemente konstrukcije koji će omogućiti nižu cenu u odnosu na modele iz viših klasa. Elektrifikovana verzija modela HR-V, je veoma verovatna.

Zahvaljujući malezijskom foto reporteru Polu Tanu, u prilici smo da vidimo izgled restilizovane verzije subkompaktnog krosovera. Autentičnost naslovne fotografije snažno podržavaju špijunski snimci, nastali na alternativnim lokacijama.

(168)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments