1. Home
  2. Vesti
  3. Najprodavanijih deset SUV modela na tržištu Rusije
Najprodavanijih deset SUV modela na tržištu Rusije
0

Najprodavanijih deset SUV modela na tržištu Rusije

413
0
Podelite sa prijateljima:

Statistička agencija Autostat je objavila pregled 10 najprodavanijih krosover automobila u Rusiji. Podaci za odnose na prvi kvartal tekuće godine. Krosover segment je u velikom zaletu na svim svetskim tržištima, pa ni Rusija nije izuzetak. Među deset najprodavanijih luksuznih modela na tržištu Rusije, čak je sedam njih sa povišenom pozicijom sedenja.

Ovoga puta vam predstavljamo kako stoje stvari na ovom ogromnom tržištu, baš u tom segmentu. Već na prvi pogled je jasno da tržištem dominiraju modeli sa dalekog istoka, uz zapažene rezultate Renault grupe, koja ima svoja dva predstavnika na listi.

Lider, Hyundai Creta se kupcima nudi samo na pojedinim tržištima, a na nekima od njih nosi naziv, koji je verovatno nama bliskiji, po nomenklaturi korejskog giganta: iX25. Dakle, radi se o subkompaktnom krosoveru.

Chevrolet Niva je još jedan predstavnik mini krosover plejade. Proizvodi ga kompanija formirana kao zajednički poduhvat General Motorsa i AvtoVAZa, koji polaže prava na marku Lada. Kompanija je osnovana 1998. godine.

 

Uostalom, pogledajte listu, i podelite zaključke sa nama.

(413)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments