1. Home
  2. Vesti
  3. Kia Sportage (2018.) restilizovana – prve fotografije i informacije
Kia Sportage (2018.) restilizovana – prve fotografije i informacije
1

Kia Sportage (2018.) restilizovana – prve fotografije i informacije

711
1
Podelite sa prijateljima:

Kia je u procesu završnih priprema za predstavljanje modifikovanog modela Sportage. Veruje se da će se predstavljanje desiti ove jeseni.

Ovaj krosover smo testiraliu ponudi je od 2015. godine, a u današnje doba u automobilskoj industriji, vreme brzo leti. Kako bi ostao konkurentan sa modelima, SEAT Ateca i Škoda Karoq, restilizacija je bila neminovna. Špijunske fotografije otkrivaju izmenjene detalje na spoljašnosti vozila.

Sa prednje strane, redizajnirani Sportage dobija novi set prednjih svetlosnih grupa, sa aktuelnim svetlosnim potpisom marke. Fotografisan je primerak u GT line paketu opreme, koji poseduje blago izmenjeni prednji branik, sa malo umanjenim prostorom predviđenim za smeštaj svetala za maglu.

Pored toga, u ponudi će očigledno biti i nova garnitura točkova izrađenih od lake legure. Sa zadnje strane, primetan je novi dizajn svetlosnih grupa, izvedenih u LED tehnologiji. Neizbežan je opet i novi svetlosni potpis. Jedina fotografija putničkog prostora otkriva da izmena nije bilo.

Moguće je da restilizovani Sportage dobije tehnologiju blagog hibrida, a o čemu je govorio i potredsednik Hyundai Motor Group, zadužen za istraživanje i razvoj Vong Čul Jang: “U Evropi postoji tražnja za 48V tehnologijom blagog hibrida, pa stoga radimo na tome da Sportage i ostali kompaktni krosoveri grupe, dobiju taj sistem. To važi i za Ceed. Želja nam je da redukujemo emisije ugljen dioksida kako bi bili usklađeni sa strožijom regulativom.”

(711)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
moron

Ja ne sumnjam da će u „besnoj“ verziji Sportage i posle redizajna i dalje „besno“ da izgleda. Više me interesuje „bazno“, sa čime startuje. Jer, trenutno Sportage i Tucson po nekim parametrima „bazno“ statruju dosta „svedeno“. Na ovom oglasu sa linka, vidi se ( fotografija br. 4 ) da je kod „braće po majci“ bazno „infotainmant“ čak ispod onoga što se bazno nudi i kod 500L i nekako nesaglasan vozilu od oko 20.000: https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/7081133/hyundai-tucson-17-crdi