1. Home
  2. Vesti
  3. Premijera: Rolls-Royce Cullinan (LIVESTREAM)
Premijera: Rolls-Royce Cullinan (LIVESTREAM)
2

Premijera: Rolls-Royce Cullinan (LIVESTREAM)

434
2
Podelite sa prijateljima:

Premijera Rolls-Royce Cullinana samo što nije, a možete je pratiti ovde:

Bentley je lansirao Bentaygu pre par godina, a Lamborghini je skinuo veo sa moćnog Urusa. Danas ćemo imati tu čast da ispratimo i premijeru ultraluksuznog Rolls-Royce Cullinana, ili kako ga kompanija opisuje – vozilo visokih bokova.

Za razliku od ustaljenog verovanja, Cullinan će biti mnogo više od verzije BMW-a X7 sa luksuznim tretmanom. Naime, počiva na novoj Rolls-Royceovoj platformi koja je debitovala sa novim Phantomom.

Veliki, „kutijasti“ model će imati zadnja vrata sa kontra otvaranjem, baš kao i spomenuti Phantom, a verovatno će naslediti i moćni biturbo V12 radne zapremine 6,75 litara.

 

(434)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

2 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Dejan

Lada Riva sw 1984.
Rugoba ko da su crtala deca iz predškolskog

Marko

Tesko da je mogao biti skuplji i ruzniji