1. Home
  2. Vesti
  3. Lagonda se vraća na scenu!
Lagonda se vraća na scenu!
0

Lagonda se vraća na scenu!

158
0
Podelite sa prijateljima:

Aston Martin je saopštio da se čuvena Lagonda vraća na tržište i to već 2021. godine. 

Čelnici Aston Martina najavili su da će prvi model revitalizovane Lagonde biti električni SUV, radikalnog dizajna. Ovaj model Aston Martin zamišlja kao direktnog konkuretna Rolls-Royce Cullinanu i Bentleyu Bentaygi.

Mada je povratak Lagonde najavljen još sa konceptualnim izdanjem Vision Concept na ovogodišnjem izdanju Salona automobila u Ženevi, sada zvanično imamo potvrdu matičnog Aston Martina.

Šef dizajna Aston Martina, Marek Rajhman, u razgovoru sa novinarima naglasio je da će svi modeli Lagonde biti jedinstveni što se tiče dizajna, ali i da će ta marka u potpunosti promeniti pristup u superluksuznoj klasi.

Za sada se zna da će Lagondin prvi SUV imati električni integralni pogon. Aston Martin tvrdi da će Lagondin novi prvenac imati tehnologiju koja će biti dostupna u bližoj budućnosti, kao i da će enterijer biti izuzetno luksuzan. Potvrđeno je i da će svi primerci Lagonde biti ručno sklapali u nekoj od fabrika na Ostrvu.

Podsetimo, prva generacija Lagonde i prošlog veka važila je za jedan od tehnološki najnaprednijih modela ikada.

(158)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments