1. Home
  2. Vesti
  3. 700.000. VW Passat sišao sa proizvodne linije u SAD
700.000. VW Passat sišao sa proizvodne linije u SAD
0

700.000. VW Passat sišao sa proizvodne linije u SAD

315
0
Podelite sa prijateljima:

Novi SUV model sa pet sedišta će se pridružiti Passatu i Atlasu u proizvodnom programu fabrike u Tenesiju.

Ranije ove godine, zbog lošije potražnje, Volkswagen je privremeno stopirao proizvodnju Passata sa američkim specifikacijama u Čatanuga fabrici. Uprkos tome, nemački gigant je objavio da je u dotičnom proizvodnom postrojenju proizveo 700.000. Passat.

„Slavljenik“ je Passat GT u „Reflex Silver“ nijansi, sa dvobojnim enterijerom i 3,6-litarskim V6 motorom, koji isporučuje 280 konja i 350 Nm. Menjač je naravno šestostepeni DSG.

U međuvremenu, kompanija se priprema za restilizaciju evropskog modela, koji je već baziran na MQB platformi. Passat je na Starom kontinentu tržišni lider u D segmentu, a dobiće i revidiranu ponudu kada su motori u pitanju. Paleta će se sastojati od TDI i TSI jedinica, a što se karoserijske konfiguracije tiče, izbor će biti u vidu sedana, karavana i Alltrack „krosovera“, uz hibridnu verziju.

(315)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments