1. Home
  2. Vesti
  3. Nova prodajna strategija – BMW M prodajni saloni
Nova prodajna strategija – BMW M prodajni saloni
0

Nova prodajna strategija – BMW M prodajni saloni

521
0
Podelite sa prijateljima:

Specijalizovani izložbeno prodajni saloni BMW M vozila postaju novi fenomen u Evropi, ali se neće ograničiti samo na Stari kontinent, deo je novoproklamovane maloprodajne strategije bavarskog proizvođača. Prvi među njima je počeo sa radom, u drugom po veličini češkom gradu Brno.

Logično, prvi BMW M prodajni salon je otvorio lokalni diler, kompanija Renocar. Na površini od oko 45.000 kvadratnih metara, pored ovog specijalizovanog salona, izložena je i prodajna gama marki BMW, Mini, BMW Motorrad. Posetioci mogu da posete i muzej posvećen oldtajmerima sa BMW oznakama.

Potencijalni kupci će moći da testiraju najmanje tri ili četiri automobila iz aktuelne M palete, dok je pet primeraka izloženo kao prodajni eksponat.

“U okviru ovog prostora, kupci BMW M sportskih modela mogu da dobiju i sve neophodne informacije u vezi pojedinačnih primeraka. Specijalno obučeno osoblje, i to ne samo iz oblasti prodaje već i iz drugih sfera, biće na raspolaganju posetiocima,” izjavio je David Hajdinger, koroporativni menadžer za komunikaciju BMW grupe iz Češke Republike.

Ideja svakako nije da se zainteresovanima za sportske automobile predstave modeli iz standardne BMW game. Kupcima će biti prezentovani jedinstveni modeli, kao i oni iz linije BMW Individual. Pored toga, dostupni su i modeli iz ograničenih serija. Poneki i iz slavne prošlosti marke iz Minhena, na primer M3 iz E30 generacije u „Johnny Cecotto” limitiranoj ediciji, star 28 godina. Na zidovima specijalizovanog prodajnog salona, mogu se videti i primerci izduvnih sistema koje koriste savremeni M automobili.

Mi smo deo M zajednice, organizujemo i druženja ljubitelja, kao i prikladne događaje na trkačkoj stazi za poklonike M filozofije,” dodaj Martin Kovalčík, prodajni savetnik u M specijalizovanom salonu.

(521)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments