1. Home
  2. Vesti
  3. Procurela fotografija serijskog Volkswagenovog EV modela – Volkswagen Neo
Procurela fotografija serijskog Volkswagenovog EV modela – Volkswagen Neo
1

Procurela fotografija serijskog Volkswagenovog EV modela – Volkswagen Neo

555
1
Podelite sa prijateljima:

Volkswagen namerava da lansira novu generaciju električnih vozila proisteklu iz I.D. koncepata već od sledeće godine.

Evo i prve „procurele“ fotografije serijskog modela.

Da podsetimo, serija I.D. Volkswagenovih koncepata leži na novoj MEB platformi, a model o kojem je reč je onaj i ranije spominjan, „veličine Golfa“, koji će biti prvi među I.D. primercima u serijskoj proizvodnji, predviđen za modelnu 2020. godinu.

Takođe, VW je prošlog meseca predstavio i I.D. Vizzion koncept u formi sedana.

Novajlija „veličine Golfa“ će po svemu sudeći poneti naziv „Neo“, a priložena fotografija navodno predstavlja serijsku verziju, koja bi trebalo premijerno da bude predstavljena sledeće godine.

Volkswagen je najavio autonomiju (po NEDC-u) od 400 do 600 kilometara, u zavisnosti od baterijskog paketa. Naravno, to znači da će realna autonomija, merena WLTP standardima, biti značajno manja.

Što se tiče cene, jedan Volkswagenov funkcioner je najavio da će ona biti od 7.000 do 8.000 dolara niža u odnosu na Tesla Model 3.

Naravno, VW Neo će inicijalno biti dostupan u Evropi, gde Tesla tek treba da potvrdi cenovnu listu za Model 3.

 

(555)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zvezdan Božinović

Prijatnog izgleda, odnosno dovoljno konvencionalan 🙂