1. Home
  2. Vesti
  3. Najbolji enterijeri u 2018. – Wards Auto Top 10
Najbolji enterijeri u 2018. – Wards Auto Top 10
1

Najbolji enterijeri u 2018. – Wards Auto Top 10

14.60K
1
Podelite sa prijateljima:

Već po tradiciji, Wards Auto je i ove godine kreirao listu „10 najboljih enterijera“.

Ukupno je u igri bilo 40 modela, od kojih su neki potpuno novi, dok su drugi značajno unapređeni za 2018. godinu. Na kraju, samo je deset ušlo u finalnu listu.

Urednici publikacije su pojasnili da proizvođači automobila sve više gravitiraju konceptualnim rešenjima, kojima daju prednost u odnosu na „mejnstrim“ rešenja. Ovogodišnji pobednici su različitih kategorija, od priuštive Hyundai Kone do moćne Porsche Panamere, sa cenovnim rasponom od 29.775 do 201.540 dolara.

Ono što svakako iznenađuje je da je crvena jedna od najpopularnijih boja enterijera, jer je čak pet modela na listi koristilo upravo ovu nijansu za sedišta ili panele vrata, ili kao glavnu boju ili boju za akcente. Evo deset najboljih po abecednom redu:

Chevrolet Equinox ($36,375)

Wards Auto je pohvalio stilsku izražajnost i kvalitetnu izradu enterijera novog Equinoxa, koji je šesti Chevrolet koji je nagrađen od strane ove publikacije. Meki, premijum materijali, „izvanredan“ info-zabavni sistem i iznenađenja u vidu ventilacije i grejanja zadnjih sedišta, kao i grejanja volana, doprinela su da se ovaj model visoko kotira.

Hyundai Kona ($29.775)

Uprkos relativno niskoj ceni, Kona u unutrašnjosti ne deluje nimalo jeftino. Dok je crna boja enterijera dominantna u ovom segmentu, južnokorejski krosover pomera granice sa „neonski zelenim“ oivičenjima. Ono što se urednicima takođe svidelo je dobro definisan. „head-up“ displej.

Infiniti QX50 ($58.195)

Novi QX50 je dobio pohvale da je veoma blizu konceptnih automobila sa svojim dizajnerskim rešenjem. Enterijer ovog modela je u isto vreme „živahan, opuštajući i inspirativan“. Prelepa tekstura, neuobičajena kombinacija boja i materijali visokog kvaliteta čine japanski premijum CUV jednim od najprijatnijih ambijenata na četiri točka.

Kia Stinger ($48.350)

Kijina nova perjanica, Stinger, doneo je južnokorejskom proizvođaču peti trofej u okviru“Wards 10 Best Interiors“ izbora. Sportsko-luksuzna atmosfera u kabini se odlikuje izuzetno dobrom završnom obradom.

Lexus LS 500 ($89.780)

Obučen u „spektakularnu kombinaciju boja“, enterijer LS 500 je Lexusu doneo četvrti naslov u istoriji ove publikacije. Nije pronađena nijedna slaba tačka, kažu urednici Wards Auta, tako da je sve vrhunsko, od „neba“ do poda.

Lincoln Navigator ($96.570)

Još jedan luksuzni primerak, ovoga puta američkog porekla. Enterijer Navigatora „izaziva divljenje“. Kabinski prostor ne samo što je lep, već je izuzetno funkcionalan sa elektropomičnim naslonima sedišta u drugom i trećem redu, dok se vozačko sedište može podešavati u čak 30 smerova.

Porsche Panamera ($201.540)

Najskuplji model na listi, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Naravno, proizvođač iz Cufenhauzena ne razočarava po pitanju enterijera. Vrhunski izbor kvalitetnih materijala, površine prijatne na dodir, ali i sjajan dizajn (revidirana i redizajnirana centralna konzola), čine enterijer Panamere krajnje poželjnim. Da se zna – „najbolja masaža sedišta na planeti“.

Ram 1500 ($65.945)

Enterijer poznatog 4×4 kamioneta u Limited paketu opreme se odlikuje istančanom pažnjom obraćenom na svaki detalj, kao i lepom kombinacijom boja. Takođe, jedna od dominantnih stvari je veliki, vertikalni, 12-inčni ekran, koji sem što je atraktivan, je i krajnje funkcionalan.

Range Rover Velar ($91.830)

U Velar First Edition izdanju, ovo je treći najskuplji model na ovogodišnjoj listi. Komfor, završna obrada, dizajn… sve je u savršenom balansu između luksuznog, sportskog i visokotehnološkog aspekta. Pravi moderan „aristokratski“ ambijent, definitivno jedan od najboljih enterijera za 2018.

Toyota Camry ($39.253)

Evo dokaza da se i tipičan „mejnstrim“ proizvod može naći među najboljim. Aduti dolaze u originalnoj kombinaciji boja sa crvenom kožom i crnim i srebrnim akcentima. Takođe, centralna konzola odstupa od aktuelnih konfekcijskih načela. Pohvale je dobio i „head-up“ displej, kao i klaster instrumentacije.

Izvor: Wards Auto

 

 

 

 

(14596)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Odesza

Koje gluposti,pa to je odviše strahota :O