1. Home
  2. Life
  3. Dizajn
  4. Kia Stinger, Ferrari Portofino i McLaren 720S osvajači nagrade za dizajn
Kia Stinger, Ferrari Portofino i McLaren 720S osvajači nagrade za dizajn
0

Kia Stinger, Ferrari Portofino i McLaren 720S osvajači nagrade za dizajn

470
0
Podelite sa prijateljima:

Svake godine organizacija Red Dot proglašava najbolje dizajnirane automobile u Evropi. Ove godine laskavu titulu najboljih poneli su Kia Stinger, Ferrari Portofino i McLaren 720S. 

Nagrada koju su pomenuti modeli dobili naziva se „Best of the best“ odnosno ova tri automobila su najlepše dizajnirani automobili na Starom kontinentu u 2018. godini. Žiri je dodelio i dodatne nagrade za automobile koji se ističu svojim dizajnom, a to su Kia Stonic i Picanto, Ferrari 812 Superfast i FXX K Evo, BMW serija 6 GT, X2 i i3, Hyundai Nexo FCEV i Kona, Volkswagen je dobio priznanje za modele Polo i T-Roc.

Nagrade za dizajn dobili su još i Alfa Romeo Giulia, Škoda Karoq, Seat Arona, Volvo XC40 i Nissan Leaf. Prema saopštenim podacima, može se reći da najbolje dizajnirane automobile u 2018. godini ima južnokorejski gigant, s obzirom na to da su Kia i Hyundai pokupili skupa čak pet nagrada, što je više od bilo kog drugog proizvođača.

Pomalo iznenađujuće jeste da na listi nema nekih velikih proizvođača, kao što su Mercedes, Toyota, Honda, niko iz PSA grupe, kao ni iz FCA. Elem, jedna stvar je sigurna Kia Stinger je zaista divan automobil, što je na svu sreću, mogla da vidi i publika na Salonu automobila u Beogradu.

 

(470)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments