1. Home
  2. Life
  3. Lifestyle
  4. Smart ForTwo – “Disko edicija”
Smart ForTwo – “Disko edicija”

Smart ForTwo – “Disko edicija”

198
0
Podelite sa prijateljima:

Puno je vozila danas u ponudi koja mogu da odgovore zahtevima kreiranja disko ambijenta. Kombi vozila, na primer, imaju puno mesta i mogli bi da ugoste zvučnike, rasvetu, aparate za stvaranje dimnih efekata. Ukratko, sve što je potrebno za veliku žurku, stane u mali pikap ili kombi.

Kroz marketinšku saradnju sa dizajnerom proizvoda, očigledno naše gore listom, Konstantinom Grčićem, Smart je pretvoren u središte “mobilne diskoteke”. Deluje kao pravi marketinški bingo, posebno imajući u vidu ciljnu grupu kupaca za simpatični Smart.

Tim dizajnera je instalirao gigantsku ruku, nalik kranu, na pozadinu standardnog modela Smart ForTwo, uz svu prateću DJ opremu, uključujući i konzolu za mikser kao i mikrofon. Kako bi bili sigurni da mali ForTwo neće podleći zakonima fizike, i prevruniti se kada je velika robotska ruka podignuta, inženjeri su ugradili i bočnu podršku oko automobila.

Pored džinovske ruke, Mobilna diskoteka poseduje sve što bi mlad čovek mogao da poželi da ima, za svrhe organizacije pokretne žurke. Tu su i reflektori sa svetlima raznih boja, dimni efekti iz mašine sakrivene iza rešetke hladnjaka, kao i sistem premijum JBL zvučnika.

“Ovako sređeni ForTwo, može da odigra i ulogu koju je nekada imao džuboks ili oni kasetaši što su se nosili na ramenu,” kaže naš dizajner Konstantin Grčić. “U doba naše mladosti, to je bio pravi fetiš: ubaciš traku, pritisneš start, “odvališ” zvuk do kraja i svedočiš nečemu nesvakidašnjem. Sasvim sam siguran da ovaj Smart Mobile Disco može da postane “kasetaš ili džuboks” današnjeg doba.”

Uostalom, pogledajte video klip i podelite utiske sa nama.

(198)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments