1. Home
  2. Vesti
  3. Alfa Romeo povlači Stelvio!
Alfa Romeo povlači Stelvio!
0

Alfa Romeo povlači Stelvio!

6.22K
0
Podelite sa prijateljima:

„Voda curi na sve strane i gepek se sam otvara.“

Ovo je žalba jednog američkog kupca na njegov Stelvio. Nadležne vlasti SAD uveliko su reagovale te će Alfa Romeo biti primoran da opozove više od 12.000 automobila u servise.

Problem otvaranja petih vrata izazvan je kako kažu predstavnici Alfa Romea korodiranjem konektora?! Vrata prtljažnika se stoga mogu otvoriti u toku vožnje, ali samo pri nižoj brzini. Drugi problem je curenje vode na prednjem delu automobila. Naime, zbog kapanja tečnosti na kontrolni modul, Stelvio bi mogao ostati bez nekih veoma bitnih funkcija, kao što je kompletna upotreba svetlosnih grupa i brisača vetrobranskog stakla.

I problem sa otvaranjem vrata prtljažnika izazva je curenjem vode. Alfa Romeo je već najavio da će opozvani automobili dobiti bolju zaštitu creva, te da će problemi sa viškom tečnosti biti brzo rešeni.

Prema dostupnim podacima, Alfa Romeo je ove godine u SAD prodao zaključno sa martom 5.374 primerka Stelvija, što suštinski znači uz prodaju iz prethodne godine da će praktično kompletna flota Stelvija u ovoj zemlji morati u servise.

Alfa Romeo još uvek nije dao nikakve informacije o eventualnom opozivu u drugim zemljama.

(6224)

Podelite sa prijateljima:
Komentari objavljeni na portalu "Auto Republika" ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst. Redakcija "Auto Republike" zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Subscribe
Notify of
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments